+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Zimní lázně Recenzje

Ocena hotelu

82%
Bardzo dobrze

by 785 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    84%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Ivana Líznerová

podróżujący w pojedynkę, 7.5.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • Personál velice vstřícný Velká spokojenost s procedurami

  • Budovy lázní i jejich interiér by si již zasloužily rekonstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Albína Měchurová

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • profesionalita personálu klidné prostředí dobré jídlo

  • chybí služby- kosmetika, kadeřnice, manikura, pedikura, neútulná vstupní hala hotelu Zimní lázně a prostředí zadního vchodu

Personál
7
Služby
2
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Gašparík

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Štruplová

podróżujący w pojedynkę, 27.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • všechny procedury byly super, výborné jídlo ,velký výběr všude čisto a teplo

  • hotelový bazén neníl pro ubytované zdarma , 1hod. 50,- Kč mimo sezonu není v parcích téměř nic, poděbradka neteče, venkovní fitko není. pro větší počet hostů je taneční kavárna v hotelu Libenský malá,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Kadlecová

podróżujący w pojedynkę, 26.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslava

podróżujący w pojedynkę, 25.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Klid na hotelu

  • Vadily mi holuby,protoze byly pokalene parapety i okoli.

Personál
7
Služby
8
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Lenka Dušková

para, 16.3.2018

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
76 %
  • Velice chválím výběr a množství jídla při snídaních.S večeřemi to bylo slabší.

  • Nelíbila se mi čistota na venkovních parapetech oken,která jsou plná trusu od holubů,ale i okna jsou potřísněná.Docela mi vadila i frekvence aut,která tu jezdila ve večerních a nočních hodinách pod okny hotelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Vošmiková

podróżujący w pojedynkę, 5.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Havránková

podróżujący w pojedynkę, 1.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Pokoj 223 -Zimní Lázně je velmi nevhodně řešen dispozičně - dveře do koupelny a na WC do sebe bouchají ,na věšák není možno pověsit kabát, nešly by otvírat dveře na WC. Předsíň je strašně malá a otvírají se do ní troje dveře. I pokoj je pro dvě osoby malý. Pro jednu vyhovující. Není zde zrcadlo. Vypínače v předsíni jsou též nevhodně umístěné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina Červenková

podróżujący w pojedynkę, 3.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
62 %
  • Poslední den pobytu kuchyň změnila jídelní lístek. Paní servírka jídlo roznášela a dělala jako že se nic neděje. Měla jsem dojem, že kuchyň spoléhá na to, že si starší lidé již tak nepamatují. Dokonce lidem tvrdila, že si jídlo objednali. Chápu, že může dojít ke změně, ale profesionální je hosty na to upozornit a předem se omluvit

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

ILONA PECNÍKOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 2.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vstřícný a milý personál, výborné stravování, pěkná vánoční výzdoba, velmi vydařený silvestrovský program. Pobyt se nám celkově opravdu velmi líbil.

  • Bohužel zrovna během našeho pobytu byl mimo provoz bazén - z důdvodu malování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Bartůšková

inna grupa, 11.12.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • Příjemný relax.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Emilie Fridrichová

para, 26.11.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • pobyt i hotel se nám líbyl

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jana Werner

podróżujący w pojedynkę, 24.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Na 4*slabá kvalita jídla, nedostatečný výběr salátů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Vítková

podróżujący w pojedynkę, 11.11.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Hana Vitáčková

podróżujący w pojedynkę, 6.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Milý a ochotný personál. Nádherný bazének. Super postele. Bělostné prádlo a ručníky. Dost bohaté snídaně.

  • Trochu rozpaky nad večeřemi. Byly jsme mimo sezónu, takže pusto a prázdno.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miluše Smutná

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • libilo se mi u vás, mocděkuji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Gabriela Hošková

podróżujący w pojedynkę, 23.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7