+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Zimní lázně Recenzje

Ocena hotelu

82%
Bardzo dobrze

by 792 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    84%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Jarmila Cholenská

podróżujący w pojedynkę, 10.6.2018

koylnice Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • klid

  • obědnat si oběd podle své vule ne na obednavku třeba jako v hotelu restauraci za hotove kč

Personál
8
Služby
4
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Šnajdrová

podróżujący w pojedynkę, 7.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
62 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Daniela Zouharova

podróżujący w pojedynkę, 5.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Soňa Balová

podróżujący w pojedynkę, 28.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
0

Libuše Čížková

podróżujący w pojedynkę, 26.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
78 %
  • 1. Krásný udržovaný park a zeleň 2. Přírodní koupaliště a okolí Labe 3. Možnost vlakové spojení do okolí 4. Vyšší kvalita jídel v Libenském, občerstvení v restauracích i na "zahrádkách" 5. Dobře zásobené obchody všeho druhu 6. Příznivě naladěný personál, všude Ráda doporučím!

  • Jediné co se mě nelíbilo - byla klimatizace v jídelně hotelu Libenský, velký průvan ve všech lázeňských budovách

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Do hotelu jsme poslali babičku s dědou (80let) a byli velmi spokojeni. Měli pokoj v přízemí s velkou koupelnou, ideální.

  • Na snídaně a večeře museli chodit do vedlejšího hotelu. Cesta venkem je v pohodě, ale cesta přes hotel je to totální bludiště. My jsme měli co dělat, abychom tu jídlenu našli, natož důchodci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivana Líznerová

podróżujący w pojedynkę, 7.5.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • Personál velice vstřícný Velká spokojenost s procedurami

  • Budovy lázní i jejich interiér by si již zasloužily rekonstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Albína Měchurová

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • profesionalita personálu klidné prostředí dobré jídlo

  • chybí služby- kosmetika, kadeřnice, manikura, pedikura, neútulná vstupní hala hotelu Zimní lázně a prostředí zadního vchodu

Personál
7
Služby
2
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Gašparík

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Štruplová

podróżujący w pojedynkę, 27.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • všechny procedury byly super, výborné jídlo ,velký výběr všude čisto a teplo

  • hotelový bazén neníl pro ubytované zdarma , 1hod. 50,- Kč mimo sezonu není v parcích téměř nic, poděbradka neteče, venkovní fitko není. pro větší počet hostů je taneční kavárna v hotelu Libenský malá,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Kadlecová

podróżujący w pojedynkę, 26.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslava

podróżujący w pojedynkę, 25.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Klid na hotelu

  • Vadily mi holuby,protoze byly pokalene parapety i okoli.

Personál
7
Služby
8
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Lenka Dušková

para, 16.3.2018

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
76 %
  • Velice chválím výběr a množství jídla při snídaních.S večeřemi to bylo slabší.

  • Nelíbila se mi čistota na venkovních parapetech oken,která jsou plná trusu od holubů,ale i okna jsou potřísněná.Docela mi vadila i frekvence aut,která tu jezdila ve večerních a nočních hodinách pod okny hotelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Vošmiková

podróżujący w pojedynkę, 5.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Havránková

podróżujący w pojedynkę, 1.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Pokoj 223 -Zimní Lázně je velmi nevhodně řešen dispozičně - dveře do koupelny a na WC do sebe bouchají ,na věšák není možno pověsit kabát, nešly by otvírat dveře na WC. Předsíň je strašně malá a otvírají se do ní troje dveře. I pokoj je pro dvě osoby malý. Pro jednu vyhovující. Není zde zrcadlo. Vypínače v předsíni jsou též nevhodně umístěné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina Červenková

podróżujący w pojedynkę, 3.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
62 %
  • Poslední den pobytu kuchyň změnila jídelní lístek. Paní servírka jídlo roznášela a dělala jako že se nic neděje. Měla jsem dojem, že kuchyň spoléhá na to, že si starší lidé již tak nepamatují. Dokonce lidem tvrdila, že si jídlo objednali. Chápu, že může dojít ke změně, ale profesionální je hosty na to upozornit a předem se omluvit

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

ILONA PECNÍKOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 2.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vstřícný a milý personál, výborné stravování, pěkná vánoční výzdoba, velmi vydařený silvestrovský program. Pobyt se nám celkově opravdu velmi líbil.

  • Bohužel zrovna během našeho pobytu byl mimo provoz bazén - z důdvodu malování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10