+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Zimní lázně Bewertungen

Hotelbewertung

82%
Sehr gut

von 785 Bewertungen

  • Personal

    87%
  • Sauberkeit

    84%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    77%
  • Preis-Leistungverhältnis

    78%
Bewertungen anzeigen von:
  • Familie mit älteren Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Ivana Líznerová

Einzelreisender, 7.5.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Personál velice vstřícný Velká spokojenost s procedurami

  • Budovy lázní i jejich interiér by si již zasloužily rekonstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Albína Měchurová

Einzelreisender, 23.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %
  • profesionalita personálu klidné prostředí dobré jídlo

  • chybí služby- kosmetika, kadeřnice, manikura, pedikura, neútulná vstupní hala hotelu Zimní lázně a prostředí zadního vchodu

Personál
7
Služby
2
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

Einzelreisender, 5.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Gašparík

Einzelreisender, 30.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Štruplová

Einzelreisender, 27.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • všechny procedury byly super, výborné jídlo ,velký výběr všude čisto a teplo

  • hotelový bazén neníl pro ubytované zdarma , 1hod. 50,- Kč mimo sezonu není v parcích téměř nic, poděbradka neteče, venkovní fitko není. pro větší počet hostů je taneční kavárna v hotelu Libenský malá,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Kadlecová

Einzelreisender, 26.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslava

Einzelreisender, 25.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Klid na hotelu

  • Vadily mi holuby,protoze byly pokalene parapety i okoli.

Personál
7
Služby
8
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Lenka Dušková

Älteres Paar, 16.3.2018

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Velice chválím výběr a množství jídla při snídaních.S večeřemi to bylo slabší.

  • Nelíbila se mi čistota na venkovních parapetech oken,která jsou plná trusu od holubů,ale i okna jsou potřísněná.Docela mi vadila i frekvence aut,která tu jezdila ve večerních a nočních hodinách pod okny hotelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Vošmiková

Einzelreisender, 5.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Havránková

Einzelreisender, 1.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pokoj 223 -Zimní Lázně je velmi nevhodně řešen dispozičně - dveře do koupelny a na WC do sebe bouchají ,na věšák není možno pověsit kabát, nešly by otvírat dveře na WC. Předsíň je strašně malá a otvírají se do ní troje dveře. I pokoj je pro dvě osoby malý. Pro jednu vyhovující. Není zde zrcadlo. Vypínače v předsíni jsou též nevhodně umístěné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina Červenková

Einzelreisender, 3.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Poslední den pobytu kuchyň změnila jídelní lístek. Paní servírka jídlo roznášela a dělala jako že se nic neděje. Měla jsem dojem, že kuchyň spoléhá na to, že si starší lidé již tak nepamatují. Dokonce lidem tvrdila, že si jídlo objednali. Chápu, že může dojít ke změně, ale profesionální je hosty na to upozornit a předem se omluvit

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

ILONA PECNÍKOVÁ

Einzelreisender, 2.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vstřícný a milý personál, výborné stravování, pěkná vánoční výzdoba, velmi vydařený silvestrovský program. Pobyt se nám celkově opravdu velmi líbil.

  • Bohužel zrovna během našeho pobytu byl mimo provoz bazén - z důdvodu malování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Bartůšková

andere Gruppe, 11.12.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Příjemný relax.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Emilie Fridrichová

Älteres Paar, 26.11.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • pobyt i hotel se nám líbyl

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jana Werner

Einzelreisender, 24.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Na 4*slabá kvalita jídla, nedostatečný výběr salátů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Vítková

Einzelreisender, 11.11.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Hana Vitáčková

Einzelreisender, 6.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Milý a ochotný personál. Nádherný bazének. Super postele. Bělostné prádlo a ručníky. Dost bohaté snídaně.

  • Trochu rozpaky nad večeřemi. Byly jsme mimo sezónu, takže pusto a prázdno.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miluše Smutná

Einzelreisender, 31.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • libilo se mi u vás, mocděkuji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Gabriela Hošková

Einzelreisender, 23.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7