+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Zimní lázně Отзывы

рейтинг отеля

82%
Очень хороший

by 785 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    84%
  • Оборудование

    83%
  • Комфорт

    77%
  • Соотношение цена / качество

    78%
Show reviews written by:
  • Семья со взрослыми детьми
Сортировать по:
Show:

Ivana Líznerová

одинокий путешественник, 7.5.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
86 %
  • Personál velice vstřícný Velká spokojenost s procedurami

  • Budovy lázní i jejich interiér by si již zasloužily rekonstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Albína Měchurová

одинокий путешественник, 23.4.2018

Čeština

  • Overall rating
52 %
  • profesionalita personálu klidné prostředí dobré jídlo

  • chybí služby- kosmetika, kadeřnice, manikura, pedikura, neútulná vstupní hala hotelu Zimní lázně a prostředí zadního vchodu

Personál
7
Služby
2
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

одинокий путешественник, 5.4.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Gašparík

одинокий путешественник, 30.3.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Štruplová

одинокий путешественник, 27.3.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • všechny procedury byly super, výborné jídlo ,velký výběr všude čisto a teplo

  • hotelový bazén neníl pro ubytované zdarma , 1hod. 50,- Kč mimo sezonu není v parcích téměř nic, poděbradka neteče, venkovní fitko není. pro větší počet hostů je taneční kavárna v hotelu Libenský malá,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Kadlecová

одинокий путешественник, 26.3.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslava

одинокий путешественник, 25.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.3.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Klid na hotelu

  • Vadily mi holuby,protoze byly pokalene parapety i okoli.

Personál
7
Služby
8
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Lenka Dušková

Пожилые пары, 16.3.2018

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
76 %
  • Velice chválím výběr a množství jídla při snídaních.S večeřemi to bylo slabší.

  • Nelíbila se mi čistota na venkovních parapetech oken,která jsou plná trusu od holubů,ale i okna jsou potřísněná.Docela mi vadila i frekvence aut,která tu jezdila ve večerních a nočních hodinách pod okny hotelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Vošmiková

одинокий путешественник, 5.2.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Havránková

одинокий путешественник, 1.2.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Pokoj 223 -Zimní Lázně je velmi nevhodně řešen dispozičně - dveře do koupelny a na WC do sebe bouchají ,na věšák není možno pověsit kabát, nešly by otvírat dveře na WC. Předsíň je strašně malá a otvírají se do ní troje dveře. I pokoj je pro dvě osoby malý. Pro jednu vyhovující. Není zde zrcadlo. Vypínače v předsíni jsou též nevhodně umístěné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina Červenková

одинокий путешественник, 3.1.2018

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Poslední den pobytu kuchyň změnila jídelní lístek. Paní servírka jídlo roznášela a dělala jako že se nic neděje. Měla jsem dojem, že kuchyň spoléhá na to, že si starší lidé již tak nepamatují. Dokonce lidem tvrdila, že si jídlo objednali. Chápu, že může dojít ke změně, ale profesionální je hosty na to upozornit a předem se omluvit

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

ILONA PECNÍKOVÁ

одинокий путешественник, 2.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícný a milý personál, výborné stravování, pěkná vánoční výzdoba, velmi vydařený silvestrovský program. Pobyt se nám celkově opravdu velmi líbil.

  • Bohužel zrovna během našeho pobytu byl mimo provoz bazén - z důdvodu malování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Bartůšková

Другая группа, 11.12.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
84 %
  • Příjemný relax.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Emilie Fridrichová

Пожилые пары, 26.11.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
92 %
  • pobyt i hotel se nám líbyl

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jana Werner

одинокий путешественник, 24.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Na 4*slabá kvalita jídla, nedostatečný výběr salátů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Vítková

одинокий путешественник, 11.11.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Hana Vitáčková

одинокий путешественник, 6.11.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Milý a ochotný personál. Nádherný bazének. Super postele. Bělostné prádlo a ručníky. Dost bohaté snídaně.

  • Trochu rozpaky nad večeřemi. Byly jsme mimo sezónu, takže pusto a prázdno.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miluše Smutná

одинокий путешественник, 31.10.2017

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • libilo se mi u vás, mocděkuji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Gabriela Hošková

одинокий путешественник, 23.10.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7