+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Zimní lázně Reviews

Hotel ratings

82%
Very good

by 792 reviews

  • Staff

    87%
  • Cleanliness

    84%
  • Equipment

    83%
  • Comfort

    77%
  • Value for money

    78%
Show reviews written by:
  • family with older children
Sort by:
Show:

Jarmila Cholenská

single traveler, 10.6.2018

koylnice Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • klid

  • obědnat si oběd podle své vule ne na obednavku třeba jako v hotelu restauraci za hotove kč

Personál
8
Služby
4
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Šnajdrová

single traveler, 7.6.2018

Čeština

  • Overall rating
62 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Daniela Zouharova

single traveler, 5.6.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Soňa Balová

single traveler, 28.5.2018

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
0

Libuše Čížková

single traveler, 26.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
78 %
  • 1. Krásný udržovaný park a zeleň 2. Přírodní koupaliště a okolí Labe 3. Možnost vlakové spojení do okolí 4. Vyšší kvalita jídel v Libenském, občerstvení v restauracích i na "zahrádkách" 5. Dobře zásobené obchody všeho druhu 6. Příznivě naladěný personál, všude Ráda doporučím!

  • Jediné co se mě nelíbilo - byla klimatizace v jídelně hotelu Libenský, velký průvan ve všech lázeňských budovách

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

single traveler, 12.5.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 12.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Do hotelu jsme poslali babičku s dědou (80let) a byli velmi spokojeni. Měli pokoj v přízemí s velkou koupelnou, ideální.

  • Na snídaně a večeře museli chodit do vedlejšího hotelu. Cesta venkem je v pohodě, ale cesta přes hotel je to totální bludiště. My jsme měli co dělat, abychom tu jídlenu našli, natož důchodci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ivana Líznerová

single traveler, 7.5.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
86 %
  • Personál velice vstřícný Velká spokojenost s procedurami

  • Budovy lázní i jejich interiér by si již zasloužily rekonstrukci

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Albína Měchurová

single traveler, 23.4.2018

Čeština

  • Overall rating
52 %
  • profesionalita personálu klidné prostředí dobré jídlo

  • chybí služby- kosmetika, kadeřnice, manikura, pedikura, neútulná vstupní hala hotelu Zimní lázně a prostředí zadního vchodu

Personál
7
Služby
2
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 5.4.2018

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Josef Gašparík

single traveler, 30.3.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Štruplová

single traveler, 27.3.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • všechny procedury byly super, výborné jídlo ,velký výběr všude čisto a teplo

  • hotelový bazén neníl pro ubytované zdarma , 1hod. 50,- Kč mimo sezonu není v parcích téměř nic, poděbradka neteče, venkovní fitko není. pro větší počet hostů je taneční kavárna v hotelu Libenský malá,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Kadlecová

single traveler, 26.3.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jaroslava

single traveler, 25.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 24.3.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Klid na hotelu

  • Vadily mi holuby,protoze byly pokalene parapety i okoli.

Personál
7
Služby
8
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Lenka Dušková

mature couple, 16.3.2018

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
76 %
  • Velice chválím výběr a množství jídla při snídaních.S večeřemi to bylo slabší.

  • Nelíbila se mi čistota na venkovních parapetech oken,která jsou plná trusu od holubů,ale i okna jsou potřísněná.Docela mi vadila i frekvence aut,která tu jezdila ve večerních a nočních hodinách pod okny hotelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Vošmiková

single traveler, 5.2.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Havránková

single traveler, 1.2.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Pokoj 223 -Zimní Lázně je velmi nevhodně řešen dispozičně - dveře do koupelny a na WC do sebe bouchají ,na věšák není možno pověsit kabát, nešly by otvírat dveře na WC. Předsíň je strašně malá a otvírají se do ní troje dveře. I pokoj je pro dvě osoby malý. Pro jednu vyhovující. Není zde zrcadlo. Vypínače v předsíni jsou též nevhodně umístěné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiřina Červenková

single traveler, 3.1.2018

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Poslední den pobytu kuchyň změnila jídelní lístek. Paní servírka jídlo roznášela a dělala jako že se nic neděje. Měla jsem dojem, že kuchyň spoléhá na to, že si starší lidé již tak nepamatují. Dokonce lidem tvrdila, že si jídlo objednali. Chápu, že může dojít ke změně, ale profesionální je hosty na to upozornit a předem se omluvit

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

ILONA PECNÍKOVÁ

single traveler, 2.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícný a milý personál, výborné stravování, pěkná vánoční výzdoba, velmi vydařený silvestrovský program. Pobyt se nám celkově opravdu velmi líbil.

  • Bohužel zrovna během našeho pobytu byl mimo provoz bazén - z důdvodu malování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10